måndag, december 05, 2022

Librela och inspektioner

 Veckan började med hemmajobb på förmiddagen då jag skulle åka iväg till Delsbo klockan 12. Förberedelse och annat på förmiddagen när jag var hemma sen en tidig lunchpromenad med tjejerna innan tidig lunch bestående av risgrynsgröt och skinkmacka.

Klockan 12 styrde jag bilen upp till Friggesund och började med inspektion och uppföljning av ett klagomålsärende. Var tillbaka i Delsbo klockan 14:30 men hade inte tid för Vinnas Librelaspruta förrän klockan 15 men chansade och åkte förbi kliniken. Fick komma in direkt och få sprutan så jag kunde åka vidare till nästa inspektion. När den var genomförd styrde jag bilen mot Hudik igen. 

Praktiskt när jag kan kombinera jobb och "fritid". Jag stod för bränslet på inspektionerna eftersom jag körde egen bil men jobbet stod för arbetstiden som det tog mig att åka upp till Delsbo. En Win-Win situation.

Vinna spänner sig och skakar mycket i hela kroppen och har gjort så i en dryg veckan till och från. Hoppas att påfyllning av Librela ska dämpa den symptomen.

Kom tillbaka hem klockan 16 och satte mig då och registrerade ärendena så jobbade fram till klockan 16:30 då Henke kom hem.

En promenad genom byn sen middag i form av renskav

Inga kommentarer: