onsdag, december 28, 2022

Strålande sol, promenader och viltträning

Sover dåligt på nätterna och ligger vaken vid 3:30-6:30 och lyckas somna om vid 7-tiden och sover då i ca 2 timmar. Efter lite nyhetsmorgon och inköp av lastgaller till nya bilen så gick jag genom byn med tjejerna medan Henke fick lasta ur bilen och skotta gården.

En sväng till stan och Bilelektro samt handling blev det idag. Efter en sen lunch hemma så gick jag ut och körde lite linjetag med vilt efter vägen. Tror inte Esset apporterat vilt sedan Gotlandsprovet men det gick bara fint. Hade 2 änder, en skata och en kaja tinat och allt apporterades med hög fart och stor glädje. Fokucerade på avlämningar och de var para fina. Även Vinna fick komma och apportera vilt men lite kortare linjetag för henne. Samma glädje hos henne....

Efter viltträningen gick vi genom byn igen innan solen helt försvann.

När vi kom in blev det lite glögg och pepparkakor och sedan såg vi sista Bond-filmen.

Till middag blev det Panerad rödspätta, potatis och remoladsås och sen blev det Napoleonbakelse till efterrätt. I morgon väntar jobb och ett veterinärbesök för Vinnas svullna rumpa.

Senare på kvällen började jag se Nattryttarna och kunde inte slita mig så blev uppe till 02:30 och såg alla åtta avsnitten efter varandra.

Inga kommentarer: