torsdag, september 28, 2023

Inspektionerna som gick om intet...

 Idag hade jag planerat in två oanmälda inspektioner. Var ute till den ena direkt när hon skulle öppna men det var låst och ingen var där. Ringde men fick inget svar så det blev inget.

Senare åkte jag ut på en annan inspektion. Hon fanns på plats men fick en kund precis när jag kom så det funkade inte. Bokade en tid till på måndag istället.

På vägen tillbaka till jobbet åkte jag till det första stället igen i hopp och att hon nu skulle vara på plats men inte det. Däremot passade jag på att kolla runt lite i huset då jag har ett yttrande till Plan. och bygg som jag ska skriva då det planeras för ett vandrarhem i byggnaden. Praktiskt att jag nu fick se lokalerna på plats.  

Vid lunch åkte jag hem till tjejerna och rastade dem och käkade och sedan jobbade jag vidare fram till klockan 15 då jag gjorde helg och la mig och kollad elite på tv fram tills Henke kom hem.

Vi gick en skogspromenad vilket resulterade i massor med svamp, ca 10 kg skulle jag gissa. Nu har vi att rensa och torka några dagar framöver.

Till middag blev det ceasar-sallad och till efterrätt blev det Napoleonbakelse. Mums!

Inga kommentarer: