måndag, september 04, 2023

Rivstartar veckan med lyx...

 Vaknade tidigt så jag var igång med jobb redan klockan 06:00. Jobbade på till 7:30 då jag åkte in till jobbet för att tillsammans med kollegorna promenera till Strandpiren för att inleda veckan med en lyxig hotellfrukost.

Efter frukosten promenerade vi tillbaka till jobbet och jag åkte hem för ytterligare några timmars jobb. Kolla vad fin den nya stadsdelen är!




Behövde inte äta nån lunch efter dagens rejäla frukost utan gick med hundarna och åkte sedan ner till hudkliniken i Gävle då jag vill få bort min pigmentförändring på kinden. Det blev en meningslöst besök då de helt plötsligt sa att vården inte kommer att ta bort den då det förmodligen inte är någon hälsorisk. De hade ju tidigare meddelat att det undersökningen visade att någon åtgärd inte behövdes men ändå fick jag en tid i Gävle så hade en förhoppning om att få till en åtgärd men tydligen inte... Nu tog de prov trots att de inte tror att det är någon fara så nu har jag dessutom ett ärr i ansiktet. Pust!

På vägen hem blev det jobbsamtal och när jag kom hem hann jag svara på lite mail och diarieföra telefonsamtalet mm så det blev inte så många timmar minus på flexen trots allt...

En promenad med tjejerna när Henke kom hem och sen kantarelltoast till middag. 

Inga kommentarer: