torsdag, september 07, 2023

Personalaktiviteter

 Idag hade vi planerat för lite personalaktiviteter hemma hos Maggan (Chefen). Vi började med en vanlig arbetsdag fram till lunch. Jag drog iväg och köpte en flaska skumpa för att ta med som tack men annars var det "business as usual" på förmiddagen.

Klockan 11:30 drog vi iväg hem till Maggan i Bergsjö. Det började med att hon bjöd på lunch. God fisksoppa och hembakat bröd.

Efter detta blev det lite sport/lek i form av spelet "Klot" där man ska kasta krocketklot så nära en pinne (hål) och ta sig runt en bana med 12 "hål". Riktigt roligt!

Efter detta blev det kaffe och morotskaka innan finalen med de fem som hade högst poäng. 




En rolig händelse som inträffade vid prisutdelningen var när Arvid hittade två bilnycklar i asken till sitt pris. Förmodligen har Maggans barnbarn gömt nycklarna som aldrig hittades (förrän idag). Bägge bilarna var sålda och avsaknaden av nycklarna hade gjort att de var tvungna att beställda nya innan försäljning vilket kostade 5.000kr.... Ni skulle hör kommentaren när Arvid upptäckte nycklarna i lådan. 

Jag har vunnit en bil.... två bilar 😂😂😂

Vi kom tillbaka till stan 16:30 å då åkte jag direkt till Ica för att handla inför helgen. Väl hemma åkte Henke på logemöte iklädd frack och jag tog med tjejerna till Talgen. Körde lite vattenarbete men det gick lite sisådär. Tror att jag och Esset måste packa lite i detta då hon varit väldigt säker på att simma över man nu när jag börjat styra mycket så har en osäkerhet infunnit sig.

Väl hemma värmde jag palt till middag medan jag packade husvagnen och gjorde packlista. Efter maten blev det slapp framför tvn till Henke kom hem. Kom inte i säng förrän efter midnatt.

Inga kommentarer: