måndag, september 18, 2023

Kylslaget

 I morse vaknade vi till ett riktigt kylslaget landskap. För första gången blev det till att plugga i motor och kupévärmaren för att slippa skrapa rutorna. Biltermometern visade 0 grader på väg till jobbet klockan 06:30. Brr....! Utan för jobbet var det vindstilla på vattnet men man såg stråldimman längre ut till havs.

Hade Teamsmöte om de nya reglerna för fritidsbåtshamnar på förmiddagen så jag satt på jobbet fram till lunch vilket blev totalt 6 timmar. 

Efter det så blev det hem på lunch och en promenad med tjejerna och sedan satt jag hemma och jobbade de kvarvarande timmarna. 

När Henke kom hem tog jag med Esset på en löptur. För första gången sprang jag mot Nordenholm, efter skoterleden vilket var lite svårt då det var så högt gräs att man inte riktigt såg hur ojämt underlaget var. Sprang sedan upp till masen vilket innebär en lång och brant och lerig uppförsbacke innan det vände utåt mot Nordenholm och sedan genom Nordenholm, Nordenholmskvarn och vidare tillbaka efter vår grusväg. För att komma upp till 5 km sprang jag förbi huset och vidare tills jag mötte Henke som gått genom byn med Vinna. Blev en promenad tillbaka.

Lite telefonsupport, dusch, matlagning och sedan middag innan Lasse och Birgitta dök upp då de skulle låna en resväska inför sin Spanienresa. Blev lite fika men sen blev det soffläge fram tills det var dags att gå till sängs.

Inga kommentarer: