fredag, januari 11, 2008

Ada och 30.000!!!!

Idag blev det jobb som vanligt och suget efter Thaifredag var stort idag så Äntligen kom vi oss iväg på Noj's igen efter 3 veckors avhållsamhet :D

Efter jobbet åkte vi och köpte en ny dataväska och lite hundgodis och sedan bar det av hemmåt. Hemmma skrev jag ner receptet på maten som vi skulle laga till idag och konstaterade att det nu har varit 30.000 Besök på hemsidan sedan den las upp våren/sommaren 2005 så drygt 10.000 besök/år i snitt men närmare 13.000 besök i år.

Fick också ett tråkigt besked att Roland och Gunilla tagit bort Ada idag, 13 år gammal tror jag. Glad för sin ålder men ändå hämmad både när det gäller rörelse, syn och hörsel. Absolut rätt beslut men får en automatiskt att tänka på att våra godingar faktiskt inte lever för alltid! Hua för den dagen man själv måste fatta samma beslut!

Dagens promenad blev en sväng på golfbanan i mörkret igen. Tog en annan sväng än vanligt bara för att hundarna i allmänhet och Neo i synnerhet inte skulle fastna på rådjursslaktplatsen. Vad händer? Jo hundarna sticker upp i skogen och kommer inte så jag slår av pannlampan och sätter mig och väntar för att se när de märker att jag är borta. Ingen hund kommer så jag ropar och då kommer Humla ångandes med nått i munnen, en fågel!!! De har hittat ännu en "slaktplats" och det Humla kom med var bröstet från en orrtupp!!! Neo kommer inte så det är bara till att ge sig ut och leta honom i skogen och såklart hittar jag honom smaskande på samma fågel. Eftersom det nu bara var fjädrar kvar så var det inte så svärt att få honom med sig. Humla smaskade fortfarande på orrbröstet som innehöll en hel del kött men såklart slank även benen ner.

Promenaden fortsatte och när vi kom hem torkade jag golven, Henke hade dammsugit medan jag var ute. Medan jag dammsög satte han igång med maten så anslöt jag lite senare. Blev Helenas räkrätt idag och det var kanongott!!!

Inga kommentarer: