söndag, januari 06, 2008

Snöstorm dag 2

Jaha, samma tråkiga väder idag. Efter att ha pratat med mamma i telefon en knapp timma så tog jag bilen ut på golfbanan. Det är såå mycket jobbigare att gå promenaden nu när det är så mycket snö. Ja egentligen är det ju inte så mycket snö men det är i alla fall snö. Hundanra verkar i alla fall tycka att det är lättare att springa nu när det är snö. De springer mer och betydligt längre än de brukar i vanliga fall.

Neo är dessutom helt galen i slaktplatsen och jag lyckas inte stoppa honom när man bestämt sig för att sticka dit. Som tur var var platsen nu tom, äntligen har de vilda djuren hittat dit och ätit upp resterna.

När vi kom hem tog jag en snabb dusch innan vi åkte upp på Håsta för att "fira" Birgitta som dock inte fyller år än på en månad men eftersom presenten var en spa-helg när hon fyllde år så var vi ju tvungen att överlämna den innan födelsedagen. Helgen ska dessutom spenderas med Sune och Anette eftersom även Sune som fyller 60 fått samma present. Blev ett rejällt fika trots at Birgitta inte visste varför vi kom och hälsade på helt plötsligt.

När vi kom hem gick jag en sväng med hundarna igen och sedan sammanställde vi 2007 års ekonomi, dvs alla räkningar och utgifter under året. Hmm 24.500kr i snitt i räkningar varje månad. Fy fasen vad saker och ting kostar. Värst är det i alla fall med bilarna och alla de kostnaderna, 80.000 tror jag att de kostat i år i försäkringar, skatt, bensin och reparationer.

Hur som helst efter middag hamnade vi framför tvn och såg klart filmen från igår.

Inga kommentarer: