onsdag, januari 30, 2008

INGEN BRA DAG!!!

I dag började dagen på sämsta tänkbara sätt.... Vi har ju planer på att åka upp till Piteå för att fira brorsan som fyller 40 på fredag men det verkar verkligen som om det inte är menat att vi ska upp.

Först får barnen vattkoppor och Thomas ställer in hela kalaset. Nu har vi ju haft vattkoppor så vi tänkte åka i alla fall bara vi åtminstone kan gå ut och käka... Nu verkar det som om barnen är pigga så vi åker.

Men då startade inte bilen i morse så sent om sider bestämde vi oss för att bogsera den till verkstan. Hittade inten bra "ögla" först men till sist. Bogserade bilen till verkstan och då konstaterar vi att det far fel ögla och vi dragit sönder servon. SKITKUL!!! Tydligen vanligt eftersom det inte finns någon ögla på Saaben utan det finns en lucka under bilen och sedan en lös öppla vid reservhjulet som man skruvar dit när man ska bogsera. Jamen det är ju lätt att veta...

Till på köpet visade sig att det inte var nått fel på bilen förutom att servon nu måste bytas. Det betyder att vi inte kommer iväg förrän sent i morgon å vi som ville åka tidigt för att slippa ovädret... Skit också!!!

Dagen bestod annars av möten hela dagen idag också....

Blev en kort promenad med hundarna i dag och efter jobbet hade jag så ont i huvudet så att Henke gick en kortis med hundarna då också. Nu är jag dock pigg så snart ska jag packa inför morgondagen så får vi se om vi kommer iväg i morgon.

Nu går vi ju i väntans tider också. Humlas mamma Maja ska valpa vilken dag som helst. Planerat till fredag å så här ser hon ut idag....

Inga kommentarer: