torsdag, januari 31, 2008

Mera trassel...

Dagen idag fortsatte som gårdagen igår började, dvs med bilproblem... Bilen skulle ju bli lagad idag men såklart hade de inte fått hem reservdelarna utan just det som vi behövde var ju restat såklart så vi vet inte när de kommer hem... Detta resulterade till slut i att vi lånar Henriks föräldrars bil och de får låna vår gamla saab. Det positiva med det är ju att vi kommer iväg i tid.

Klockan 13:00 lämnade vi Hudiksvall och åkte mot Piteå. Det var lite halkigt men stormen slapp vi. Några mil söder om Skellefteå började det dock snöa rejällt och eftersom det var några minusgrader så blev det rejällt med snörök. I mörkret var det därför i det närmaste omöjligt att ta sig om den lastbil vi hamnat bakom så det gick i 70 i många många mil.

Strax efter klockan 20:00 var vi dock framme hos mamma och pappa i Piteå. Vi lastade ur bilen och bytte om och tog hundarna på en promenad efter strandpromenaden. Det var vitt och fint med mycket snö och inte kallt så det var en skön promenad. När vi kom in fick vi mat och dryck och satt och pratade till 01-tiden skulle jag tro då vi slutligen knoppade in nere i mott barndomsrum.

Inga kommentarer: