onsdag, januari 09, 2008

Slask och plask

Äntligen! Idag blev vi klar med livsmedelsrapporteringen 2007 vilket är tidigare än någonsin annars vilket känns kanonskönt.

Efter jobbet hade jag tänkt springa men det var så himla slaskigt och plaskigt så jag hoppade över det. Kokade en god löksoppa som vi grainerade i ugnen med bröskrutonger och riven ost. Åt tre portioner och det kommer att bli ytterligare en i morgon :D

Gick upp i skogen med hundarna i stället, där är det inte lika plaskigt som efter vägarna. Var rätt blöt ändå efter allt trädropp men det må då vara hänt.

Väl tillbaka hemma tränade jag lite dirrigering med Humla. Gick rätt OK men det var väldigt slaskigt. Det vi i huvudsak tränade var ut-kommando vilket inte sitter som det ska, funkar på nära håll men inte på längt håll så vi jobbar på att förlänga avståndet och då i huvudsak avståndet mellan mig och Humla inte mellan Humla och apporten.

Hemma bäddade jag ner mig under en filt och somnade. Jag begriper inte hur man kan vara såå himla trött. I morgon ska jag i alla fall ta mig i kragen och städa bort resten av julen, ska bli skönt.

Inga kommentarer: