torsdag, januari 10, 2008

Träning

Dagen började med lite styrketräning i gymmet. Tjejligan i livsmedelsgruppen var tappra och var i gymmet klockan kvart över 7. Sedan blev det en helt vanlig arbetsdag och efter jobbet drog Helena ut mig och hundarna för att träna lite hund.

Vi träffades på räddningstjänstens parkering. Helena tränade lilla Etta och jag tränade Humla till att börja med. Det var UT träning som var huvudtanken med träningen. Övningarna gick kanon men inte sjutton kan hon kommandot om hon inte vet att det ligger nått på platsen jag skickar henne till. Bara till att träna mera...

Körde också rutan vilket gick KANON, nu kan hon till och med läggandet. Nu r det bara den avslutande inkallningen som ska läggas till så är momentet klart.

Avslutade med lite stegförflyttningar och där har vi en hel del att jobba med. Humla vill gärna studsa iväg lite, såväl på vänsterförflyttningar som på backa...

När Humla var "klar" fick Neo komma ut. Han var rejällt stressad eftersom jag kör Dummies med Humla och Helena körde nu Aya med dummie (dirrigeringar). Blev mycket gnäll och skäll men det han gjorde bra var fjärrdirrigeringsrörelserna, Rutan och alla kommandon i dumrutan. Foten var dock väldigt övertaggad så det var bedrövlig!

Skönt att träna på riktigt igen. Undrar när jag ska få tillbaka motivationen att träna hund igen på riktigt?

Inga kommentarer: