onsdag, januari 16, 2008

Magsår...

Idag när jag vaknade och hade duschat kom Henke nästan dubbelvikt och sa att han behövde åka upp på sjukhuset för att han hade såå ont i magen. Hade legat vaken fler timmar i natt och inte kunnat sova pga detta. Vi, eller i alla fall jag åt frukost och gick sedan med hundarna innan vi begav oss. Följde med honom in på akuten men åkte sedan på jobbet. Vid 10-tiden ringde han och sa att han var klar och hade fått medicin mot magsår och skulle hålla sig hemma åtminstone denna vecka.

Jag packade ihop lite grejer och tog med en kollega för att åka ut på inspektion men skjutsade hem Henke på vägen... Gjorde inspektionen och åkte sedan tillbaka på jobbet för att äta lunch och lämna tillbaka en skotork som jag fick i julklapp, fick ju två...

På eftermiddagen blev det ett långt och intressant samtal med avelsansvarig i Tollarklubben: 2,5 timmar för att vara exakt!!!

Var såå himla trött på kvällen. Jobbade till 17 och åkte sedan och handlade. Gick en sväng med hundarna i skogen och fixade sedan mat.

På kvällen somnade jag rätt tidigt tror jag och vaknade lagom tills det var dags att gå och lägga sig

Inga kommentarer: