fredag, januari 04, 2008

Helg igen...

Idag kom vi iväg sent till jobbet. Precis när jag kommit igång med dator och allt ringer rörmockaren för att meddela att han kan komma och installera en ny kran i köket och laga toastolen så det var bara till att åka hem igen. Blev hemma en timma och kom tillbaka lagom till fikat.

Idag blev det både lite miljöskydd och lite livsmedelsjobb gjort på jobbet. Lunchen blev som vanligt en promenad på golfbanan. Här kommer dagens promenad i bilder. Som vanligt först full fart och sedan kom solen och då var jag såklart bara tvungen att ta några bilder på dem båda i solljuset. Dagens promenad i bilder kommer här:















För förstas gången sedan kastreringen har Neo idag visat intresse för den löpande Humla. Han skulle bara jaga henne och jockade på en hel del innan jag beslutade mig för att koppla honom. Tror att Humlas hölöp är förbiför hon var inte särkilt välvillig till hans inviter. Lämnade dem i alla fall ihop när jag åket till jobbet. Allt var lugnt när jag åkte och som tur var verkade allt lika lugnt när vi kom hem.
Idag hämtade vi den nya datorn. Nu ska den laddas, installeras och sedan kommer jag att installera ett nytt hemsidaesprogram och bildredigeringsprogram. Efter det är det "bara" att lära sig gör en ny hemsida få se hur länge det tar...
Till middag idag ska vi göra grillspett på lamm få se hur det smakar. När vi gjorde det i somras var det fantastiskt gott!!!


Inga kommentarer: