fredag, juli 04, 2008

Noll

Yes! Efter en dag med inspektion hos en amerikan samt 2 korta besök på restaruranger var dagens arbetsdag över. Ja, på lunchen hade jag och Helena varit ute och ätit också, på det nya kafét i stan. Nu är det NOLL arbetsdagar kvar till semester.... Åååå så skönt!

Efter jobbet åkte jag och Henke och hämtade bilen som blivit servad samt åkte ytterligare en sväng på byggmax för att handla ytterligare några bräder... När vi kom hem tog vi semester och blandade till en Gin och Tonic som vi intog på uteplatsen.

Jag gick sedan en skogspromenad med hundarna och när jag kom hem igen grillade vi och satt ute och åt för första gången här hemma i år. Det började smådroppa lite ett tag men vi drog bara ut markisen så klarade vi oss bra och det slutade efter 10 minuter.

Precis när vi ätit klart ringde Ida och Gösta och bjöd över oss på en drink i växhuset. Sagt och gjort belv en cykeltur dit och en drink i det gröna... Senare på kvällen började det spöregna men vad gör väl det när man sitter under tag med levande ljus.

När vi satt och pratade i godan ro kom en råtta springande över gården och Gösta och Henke sprang snabbt ut. Gösta grabbade Alice lilla kvast och slog vilt efter råttan men den var snabb och klarade sig undan... hehe

Vi cyklade hem vid 01 och då hade det sluta regna för en stund.

Inga kommentarer: