tisdag, juli 22, 2008

Åska och hundträning

När jag vaknade gick jag och tränade lydnad med hundarna. Neo körde jag fot, inkallning, fjärr, vittring, metall och hopp apport. Fokus låg på fjärr, vittring och inkallning.

Testade bara hopp och metallen för att stämma av och det gick bra. Fjärren kör vi bara på nära håll nu och vittringen körde jag ibland med godis och ibland bara med pinne och det lugnar Neo väsentligt så det gick riktigt bra.

Humla körde jag bara lite fjärr med och vittring så att hon kan alla momenten när det är dags för henne att starta nån gång i framtiden.

Vi avslutade när det började åska och åkte istället på Dollare Store och köpte lite gardiner och dukar inför hösten. Hittade riktigt fina helt oplanerat....

På eftermiddagen ringde jag Helena eftersom Humla måste träna passivitet då hon numer är alldeles för ljudling. Tränade en kortis med Humla och Etta. Humla piper fortfarande men jag tyckte ändå att det blev ett steg åt rätt håll men inte tror jag att jag kommer att få henne tyst före specialen....

Blev en sen middag klockan 21. Satte sedan om alla blommorna ute på gården i regnet. Skönt nu är i alla fall det gjort men jag måste göpa några nya krukor eftersom blommorna nu blivit så stora.

Inga kommentarer: