tisdag, juli 29, 2008

Bad och Kråkön

Vaknade till ännu en dag av härligt väder, 30 graders värme och sol. Vi började direkt på morgonen hade vi tanken att vi skulle gå till stranden men vi hann inte förrän hela stranden invarderades. Istället badade vi i viken vid bryggan, både vi och hundarna och en och annan mås.


Lite senare gick vi till stranden medan hundarna fick vänta i båten. Vi bade och mådde gott. Jag rodde med gummibåten till stranden så fick barnen ta över den där. Den är ju inte riktigt anpassad för vuxna, maxlasten är 55kg, Hmmm hyffsad övervikt men den flyter bra med min och Henkes vikt också. Ja inte med oss båda men vi skulle ändå inte rymmas. På stranden passade vi på att schamponera oss också så att man kände sig lite fräschare...
Grabbarna tvättade sig i viken vid båtarna och när de satt och torkade på bryggan ser de hur en snok slingrar sig upp ur vattnet och ner i motorbrunnen.... Hua, Henke lyckade dock med hjälp av båthaken få iväg den igen.


På eftermiddagen begav vi oss till Kråkön för att hälsa på Ulrica, Olof och Rut. De har stuga/sjöbod där och eftersom båten krånglat tidigare så har vi aldrig tagit oss ut men nu så...
På kråkön blev det lite mera hundbad, god tårta hos Olofs föräldrar och sedan grillade vi på bryggan och åt i båten.

På kvällen stack grabbarna ut med båten och la nät och sedan bastade de på udden medan vi tjejer satt och drack vin och spelade Yatzt i stugan. Grabbarna anslöt senare för att snacka lite och käka snacks. Isäng kom vi inte förrän vid 01:30-tiden.


Inga kommentarer: