onsdag, juli 30, 2008

Vittja nät och dra vidare....

Vaknade lite senare än vanligt och åt som vanligt frukost i båten. Lika varmt och soligt väder idag.

Efter frukosten åkte jag, Henke, Jonas, Anton och Olof iväg med båten som läckte en del och med en motor som stannade när den kände för det. Hur som helst så bara man öste båten hela tiden så gick det bra och i näten fanns det 9 abborrar så det skulle bli en lyxig lunch i form av smörstekta abborrfiléer och potatis. Ulrika gjorde också en god sås med äpplen och curry. Oooootroligt gott var det!!!!

Här kommer lite bilder från Kråkön.












Efter lunchen sprang vi iväg för att göra plats vid bryggan för nu kom de riktigt stora båtarna in till hamnen. Efter det gick vi till bastun med hundarna och tog ett dopp innan vi lämnade Kråkön för denna gång.

Vi la först till vid en lite strand i Kråkösundet men det var så mycket djur där så efter fikat åkte vi vidare till Bakspån på Innerstön. Där låg sedan tidigare 2 båtar men bryggan är lång så det är inga problem.

Traditionsenligt gick vi till en vik där jag simmade över till andra sidan. Humla följde pliktroget med.

På kvällen gick vi till stranden och grillade fläskfilé och bacon och åt sallade. Det var en skön kväll så vi satt på stranden till runt 22 då vi istället flyttade in i båten och drack varsin Irishcoffe samtidigt som vi spelade lite kort.

Sent på kvällen la ytterligare en Flipper till, det visade sig vara Daniel och Fia så då blev det lite snack med dem innan vi avrundade för kvällen genom att släppa iland hundarna för att rasta sig en sista gång för dagen.



Inga kommentarer: