fredag, juli 18, 2008

Åska

Hmmm dagen började klockan 9. Härligt fint väder var det trots utlovat regn. Åt frukost, duschade och gick sedan en promenad med hundarna. Såg hur himlen mörknade så vi skyndade vidare efter att ha stått och pratat med Jan-Åke. Innan vi kom hem började det åska.

Väl hemma fick hundarna frukost, ja Humla, Neo blir för skärrad för att äta när det åskar.

Åkte sedan ner på stan och fixade lite grejer till kommande möhippa och svensexa som vi ska på så småningom. Handlade också lite mat samt lite kläder på rean. Innan vi åkte hem hann vi med ett besök på Frasses också för att äta lunch (klockan 15:00) Vi hann förresten med ett besök på systemet också som blev lite annonlunda. Precis när vi kom fram till kassan och det skulle bli vår tur så gick brandlarmet. Såklart var det bara att utrymma hela byggnaden och invänta räddningstjänsten som snabbt kunde konstatera att det inte var nått. Kankse åskan hade ställt till det hela. Det åskade nämligen som sjutton hela dagen när vi var på stan. Mellan varven kom också värsta regnskurarna.

Efter stadsturen bytte vi om och åkte till Andtjärn och gick en sväng med hundarna som fick springa av sig och bada lite.

Hemma spelade vi lite kort, och ett klosspel samt tog en drink före vi fixade middag klockan 20:00. Idag blev det grillade entrecote.

Inga kommentarer: