torsdag, juli 31, 2008

Sista dagen till havs och Specialen nästa...

Vaknade och åt frukost. När de andra vid bryggan vaknat städade vi också båten och packade innan vi lämnade Innerstön för denna gång för att åka in till stan.

I stan blev det packning, tvättning, handling och en sväng upp på jobbet för att dra ut lite papper inför resan till Gålö och året begivenhet Tollarspecialen.

Kom iväg först klockan 16:30 och det kändes lite motigt att sätta sig i bilen i det vackra vädret. När jag kom till Uppsala hade vädret ändrats till regn och 19 grader. Stannade till på Max för att käka och körde sedan vidare igen och anlände till Gålö klockan 20:00. Fick nyckel till stugan och bar in grejerna och gick en sväng med hundarna innan Camilla och Annette med flock anlände.

Efter att de burit in sina grejer gick vi en promenad med hundarna inna vi släppte dem lösa lite eftersom. Började med att släppa Maja, Neo och Chansa och det var såklart inga problem. Släppte sedan Chiffer som jag var rädd skulle få sig en omgång av Neo men det räckte med en tillsägelse från Neos sida så var det avklarat. Sist släppte vi Humla som vi var rädda skulle bli ett problem med Maja eftersom de tidigare gått och spänt sig lite mot varan. Maja så till Humla och sedan var den rangordningen avklarad och resten av helgen var det inga som helst problem att ha dem ihop inne i stugan. Härligt.

Vi drack ett glas vin och snackade lite innan det var dags att gå till kojs. Neo visade sig vara dålig i magen även ikväll. Han spydde och bajsade geleklumpar när Henke var ut med honom mitt på dan och under kvällen fick jag vid 2 tillfällen släppa ut Neo med väldig Diarre. Han hade nog ätit lite mycket alger ute till havs i går.

Inga kommentarer: