söndag, juli 06, 2008

Båtfix

Idag har vi packat ner ytterligare lite grejer i båten så att den ska vara i stort sett klar när vädret tillåter att vi åker ut. Träffade också Gun och Lars-Göran och Tore och Gunilla så vi fick titta in i deras båtar. Jösses vad stora de är och Tore och Gunillas båt var verkligen i toppskick!

När vi kom hem gick jag och tränade lite lydnad med vovvarna. De var rejällt taggade och båda var riktigt duktiga. Neo har som vanligt problem med fjärren där han rör sig för mycket frammåt. Körde en hel del vittringsapportering också. Från början rusade Neo in bland pinnarna så han trampar på dem. Rätt pinne kommer oftast in men alla andra pinnarna ligger huller om buller. Med hjälp av godis mellan pinnarna fick vi dock ordning på det och då jobbade han bra.

Humla har inte lärt sig detta moment ännu men vi körde lite godis mellan pinnarna på henne också ett par gånger och sedan la jag bara ut den pinnen som jag ville att hon skulle plocka in bland de andra och då nosade hon runt och tog sedan rätt pinne. Duttig flicka!!!

På kvällen åt vi lite paté till förrätt och sedan hade vi fixat en god renskav. Till efterrätt blev det frusta blåbär med varm kolasås och glass. Smaskens!

Inga kommentarer: