lördag, januari 24, 2009

Dop och karaoke

Idag fick vi lite sovmorgon och sedan packade jag in skidorna i bilen och åkte upp i skogen. Det var riktigt tungt att åka eftersom det inte fanns några skoterspår så jag fick spåra hela vägen. Det är ju bara ca 2 dm snö men den första decimetern är rejällt packad så jobbigt var det. Det märktes på hundarna också som snabbt befann sig bakom mig och gjorde så resten av skidturen. Lättare för den att gå i mina skidspår är än trussa runt i djupsnön... Det blev en timmes skidtur men vi hann bara ca 5km men ett rejällt träningspass kändes det som i alla fall. Blev jättetrött i armarna och var helt genomsvettig när jag kom hem.

Henke hade under tiden dammsugit av hemma så vi fått bort allt slipdamm å kunde få lite ordning i huset igen. I kväll ska ju Katarina och Jonas kommer hem till oss och käka och dricka lite vin så då måste vi ju få lite ordning.

Klockan 15 var vi på dop, det var Henkes kusin Anna och hennes kille Micke som skulle döpa sin lilla Eddie. Vi åkte till Frägsta Kulturgård där dopet skulle ske. Det var ett mysigt och intimt dop med massor med folk. Jättegott fika blev det efteråt såklart. Å ute snöade det en massa.
När vi kom hem fixade vi till lite Tacos och sedan åkte vi och hämtade Kattis och Jonas. Blev en trevlig middag med tacos och sedan vin från Bag-in Box för att testa vinställets fantastiska funktioner. Det höll hela tiden koll på hur många glas vin alla hade dryckit samt hur mycket som fanns kvar i dunken.

Kvällen slutade med Karaoke. Startade lite motvilligt men vi kom igång så småningom och sjöng fram till strax efter kl.1:00. Eftersom de skulle gå hem så promenerade vi med en bit. Det hade kommit en hel del snö så när vi kom tillbaka hem skottade vi gården och sedan diskade vi det lilla som var kvar. Vi kom isäng strax efter klockan 02:00.

Inga kommentarer: