söndag, januari 25, 2009

Massor med snö och lite kråkträning

Ida tog jag mig en riktig sovmorgon och låg till klockan 10:00. Henke hade då redan skottat och tagit med hundarna på en promenad. Det hade kommit mängder med snö inatt och trots att vi skottade gården så sent som 02:00 i natt så var det säkert 1 dm nysnö på gården i morse och det snöade hela dagen.

Jag tömde diskstället, kokade lite ägg och tömde soporna mm. När Henke och hundarna kom hem käkade vi frukost sedan blev jag sittande vid datorn några timmar samtidigt som jag såg lite skidor på tv.

Klockan 14 tog jag med mig Humla upp i skogen tillsammans med två kråkor och tränade lite dirrigering. Dirrigeringen gick bra, hon lyssnar fint på mina kommandon men ofta hade hon tveksamma upptag på kråkorna. Nötte på med lite olika metoder för att "speed upp" upptagen och slutade när hon klipte dem utan tvekan. Greppen för dagen var däremot övervägande bra. Här kommer lite bilder...
När jag gick hem möttes jag av grannens katts blickar som bara ropade "Fota mig...!!!" så då gjorde jag det.
När jag kom in hämtade jag Neo och promenerade upp på Håsta där Henke mötte upp mig hos sina föräldrar. Eftersom vi inte ätit någon lunch idag blev det ett kort besök för vi kände att vi behövde middag.

Efter maten la vi oss i soffan för att slappa lite och se tv. Jag hann dock inte se nått utan somande direkt och sov till klockan 21:00, Som en stock men jag antar att det behövdes...

Inga kommentarer: