fredag, januari 16, 2009

Helg igen...

Så blev det helg igen. Avslutade miljöomklassningsjobbet idag. Ja så långt det nu gick att genomföra. Besluten är ju ännu inte skrivna och utskickade men det kan ínte göras förrän alla andra också är färdiga med sitt omklassningsjobb.

Efter jobbet åkte vi och handlade och sedan åkte vi upp på Håsta för att hämta lite grejer som vi behöver om vi ska tapetsera i helgen.

Åkte sedan hem och flyttade ut de sista köksmöblerna så imorgon sätter vi igång och spacklar, slipar och målar. Med lite tur kanske vi kan tapetsera på söndag men det är nog hoppfullt i överkant...

Idag var det rejällt kallt, -20 grader så jag klädde mig ordentligt och gick sedan en långpromenad ute på golfbanan. Det var riktigt länge sedan vi gick där så det kändes sköt att komma ut på öppna ytor. Det verkade hundarna också tycka för de sprang en hel del och det var massor med spår efter räv, hare och rådjur.

Plötsligt mitt på banan såg Humla nått som hon fokuserade. Jag såg en förhöjning i mörkret på banan och döreställde mig att det var ett dött rådjur. Humla ställde sig en bit ifrån och skällde lite, Neo sprang fram och jag såg honom runda "kullen" utan stärre intresse så jag tänkte att det var nog inget dött djur. Var ju ändå tvungen att gå dit och kolla och det var bara en gren som snöat över lite så det var inte alls nått otäckt.

Väl hemma gjorde vi tacos och såg sedan tv. Vi måste båda ha somnat för nån gång mitt i natten vaknade vi och släppte ut hundarna en snabbis innan vi gick upp och la oss "på riktig"

Inga kommentarer: