lördag, januari 17, 2009

Effektivitet

Idag har vi verkligen varit effektiva. Steg upp klockan 09:00, käkade frukost och sedan gick Henke ut med hundarna medan jag röjde bort lite grejer och satte igång med att förbereda dagens arbeta. Medan Henke spacklade åkte jag ner på Beijer och köpte en list som ska sättas upp mellan frysen och väggen, har varit för kort sedan vi bytte kylen och frysen.

När jag kom hem slipade vi och sedan spackalde Henke vissa hål en gång till medan jag gick ut med hundarna i skogen. Klockan hade nämligen redan hunnit bli 14:30.

I skogen la jag ett stort tennisbollsök. För första gången fick hundarna vara ute samtidigt på söget. Det gick jättebra, de sökte båda självständigt på egen hand utan att störas av den andra. De plockade in hela söket på 12 tennisbollar. Tror att de tog ungefär 6 bollar var.

När jag kom hem var jag rejätt hungrig så vi ringde och beställde pizza. Så fort vi ätit fortsatte vi med köket, målade taket och väggarna men när det var en meter vägg kvar var färgen slut, Nog är det väl typiskt!!?

Ja ja, då kan vi inte göra mera ikväll utan vi får helt enkelt hoppas att vi kan få tag i en lite färg till i morgon så får vi måla klart då och sedan sätta igång med tapetseringen. Det ska bli riktigt spännande!!!

Kvällen spenderade framför tv:n. Stjärnorna på slottet och körslaget såklart...

Inga kommentarer: