onsdag, januari 28, 2009

Massor med jobb, lydnad och kråkträning

Idag var jag supereffektiv på jobbet. Skrev protokoll, yttranden, ringde och bokade 4 inspektioner och förberedde lite för en information som vi ska hålla för Kemilärare.

Efter jobbet åkte vi och handlade lite ben och godis till vovvarna och annat smått och gått på till oss på Dollarstore (mest glödlampor och annat tråkigt)

Väl hemma kom Lasse förbi och kollade lite på den el som vi ska dra om innan vi kaklar i köket så än är det inte riktigt klart.

Efter detta och en hamburgare gick jag ut en promenad med hundarna. I slutet av promenaden tränade jag lite lydnad. Med Neo blev det dirrigeringsapportering, stadga i ståpossition och såklart vår stöttesten fjärrdirrigering. Fjärren gick kanon, körde med godis mellan frambenen. Ställandet gick också bra då jag tränade att han skulle stå trots att jag kom upp bakom honom och gick förbi honom. Driigeringsappoteringen gick inte sååå bra. Han var väldigt sugen på att springa till mittenapporten i början men när vi slutade hade det gått bra flera repititioner

Humla fick också köra lite dirrigeringsapportering, fjärrdirrigering och backa i foten. Fjärren är hon rätt duktig på men det kan absolut bli bättra då hon fortfarande är lite studsig.

Dirrigeringsapportering gick till en början trögt då även hon ville springa till mittenapporten (som var en godisskål). När hon väl fattat att det var apporter på sidan gick det däremot bra. Var ju första gången vi körde detta moment.

Avslutningsvis körde vi lite greppaträning med kråka. Gick bättre idag tycker jag. I nuläget leker vi bara så att han ska få in att kråkor är kul igen.

Inga kommentarer: