måndag, januari 19, 2009

Å så var det en ny arbetvecka igen...

Denna vecka kommer nog hundarna att bli lidande men sen måste jag börja ta tag i deras träning. Ska försöka måla och göra klart så mycket som möjligt på kvällarna denna vecka så kanske jag kan få vara "ledig" nästa helg och träna hund istället...

Neo och Humla ska ju tränas i lydnad och kanske spår också. Humla ska utöver detta också tränas i jakten och den tar ju sån himla tid så vi får se vad vi hinner...

På jobbfronten är det lite rapportering som står på schemat så här i början av veckan i alla fall. Förhoppningsvis kommer jag iväg på en inspektion i slutet av veckan om allt går enligt planerna. En rapport måste också skivas från den inspektion som jag gjorde första veckan efter jul/nyårsledigheten.

På lunchen var det full fart. Jag snabbade mig hem och målade golvlisterna samt elementet och bakom elementet. Sedan tog jag med hundarna och gick en hyffsat lång promenad på golfbanan innan det var dags attt hasta tillbaka till jobbet.

Efter jobbet idag tapetserade vi den sista våden och monterade tillbaka fönsterbänken och spikade upp golvlisterna.

Om jag orkar ska jag försöka måla lite möbler i morgon, nu har jag bestämt mig för att möblerna blir engelsk röd, Ja, inte bordsskivan och sitsen på stolarna men ryggen på stolarna, ben och skåp i alla fall. Måste köpa vit och röd färg i morgon altså.

Inga kommentarer: