tisdag, januari 13, 2009

Ny vecka...

Idag började våt nyanställde så det blev en hel del introduktion. Hann också skicka ut brev om provtagningsresultatet på julborden samt göra nya pärmar för inspektioner, provtagning mm för 2009. På lunchen sprang jag också ner på stan och köpte nya krukor och blommor till kontoret så nu ser det riktigt vårfint ut på mitt jobbkontor.

Efter jobbet gjorde vi mat och medan den var i ugnen gick jag en promenad med hundarna i ca 30 minuter. Åt middag och tog sedan ut Neo och körde lydnad. Idag blev det dirrigerings-apportering som blev nästan bara konenskick då han gärna ville hoppa äver det momentet.

Körde också fjärrdirrigering och lite fotgående med ställande, sättande och läggande. Här låg fokus på att han var tvungen att vara kvar i samma position ovasett var jag gjorde bakom honom.

När Neo var genomtränad tog jag ut Humla istället. Hon fick apportera kråkan och kajan i mörkret. De luktade skunk idag så det gick väl lite sådär. Såklart tog hon dem men dåliga grepp och slarviga avlämningar. Dirrigeringsövningarna gick dock bra trots mörkret.

Väl inne igen rev vi ner trälisten, redskapslisten och väggmattan som suttit ovanför bänk/ diskbänk så nu är det klart att sätta igång och förbereda väggen för kommande kakling. Glömde såklart att ta en förebild men jag har säkert nån gammal som jag kan gräva fram så småningom så att jag kan visa före/efter bild på köket.

På kvällen fixade jag med hemsidan lite. La in kommande akriviteter, sammanfattade 2008 och gjorde sidor med Neo och Humlas stamtavlor. Trött som få såg jag sedan CSI Miami i sängen när jag egentligen borde ha sovit men det var ju så spännande så jag kunde inte sluta.

Inga kommentarer: