torsdag, januari 08, 2009

Första årbetsdagen för iår

Såklart var det lite jobbigt att stiga upp i morse. Även om jag inte tycker att vi sovit bort ledigheten så har det i alla fall varit ljust när vi stigit upp för dagen. Idag var det kolsvart ute när klockan ringde strax före klockan 6. Hur som helst upp ska man och då är det bara att stiga in i duschen så brukar man vakna till liv. Sedan blir det frukost och snart är man på väg till jobbet. Anländer 07:10 och konstaterar att skrivbordet är precis lika tomt nu nom när jag gick hem före jul, Härligt!!!

Förmiddan blir väl inte allt för effektiv, lite mailkoll, lite fix med att fixa nya listor, pärmar mm eftersom det är nytt år. En skönt start kan man väl sammanfatta förmiddagen med. Så skön att jag efter att ha varit hemma på lunchen och gått en skogspromenad på 3 km kände att det var dags att ta tag i årets första inspektion. Blev en kinarestaurang som det var länge sedan jag besökte men som inte hade några större brister. Brister finns alltid men inget alarmerande.

Efter jobbet åkte vi och tittade lite efter tapeter till köket. Herrejösses vad svårt det är, finns ju hur mycket som helst! Lånade i alla fall hem en karta med en tapet som var rätt stormönstrad men väldigt ljus och diskret så jag tror att den blir bra. Vill ju ha ljust i köket även om vi nu kommre att sätta upp svart mosaikkakel men det tror jag blir bra, tror att köket kommer att bli riktigt ljust trots detta.

Storhandlade eftersom jag gjort en handlarlista på lunchen och åkte sedan hem och käkade. Är inte van att vara utan mat i så många timmar. Under ledigheten har man ju ätit stup i kvarten känns det som .

Efter maten gick jag ut i skogen med hundarna. Gick inte sååå långt men i rask takt och ca 5km tror jag nog att det blev.

Kvällen avslutades lugnt framför tvn

Inga kommentarer: