fredag, januari 02, 2009

Stadsdag

Idag blev det lite av en stadsdag om än lite annorlunda och inte typisk mellandagsrea-shopping som man skulle kunna tro. Var uppe på jobbet en sväng, hälsade på Birgitta också när vi ända var där.

Åkte sedan på Beijer och kollade på mosaik och klinker. Nu vill jag få hall och kök gjorda för det har legat och gnagt i bakhuvudet länge nog nu. Hallen målade jag om för ett år sedan och sedan skulle vi lägga in nytt gocl när det blev sommar men det blev såklart inte gjort. Köket har hela tiden varit slitet så nu är det dags att göra nått åt det.

Hittade en blank Glasmosaik till köket som vi nog kommer att köpa trots priset. Till hallen hittade vi stora svart/grå stenklinker som jag tror kommer att bli bra. Bara att åka och köpa det i morgon för nu har vi mätt hur mycket som behövs.

När vi var nöjda på stan gick vi och fikade på TeWes som öppnat ett nytt Café i Hudiksvall.

Hundarna hade varit med i bilen medan vi var på stan eftersom vi tänkt åka och tvätta bilen och ställa in den i garaget på jobbet och sedan gå hem. Nu blev det inte biltvätt idag men jag tog ändå med hundarna och gick hem så körde Henke hem eftersom vi hade lite prover på kakel och klinker med oss i bilen.

På kvällen blev det film och god mat som vanligt. Jösses vad man äter hela tiden...

Inga kommentarer: