fredag, januari 30, 2009

Vi minns...

Vi minns, jag, Humla, Linda och Lotus

Idag började dagen inte till sin fördel. Försov oss till klockan 06:30. Var tvungen att bära ut de dyrbaraste i frysen till vår gamla frys ute då frysen inne fortfarande inte klarar av att hålla temperaturen. Idag var den nere uppe på -10 grader. Åt frukost och åkte sedan till jobbet men började med styrketräning, dusch och sedan var det dags att jobba. Blev en hyffsat effektiv dag även idag.

På förmiddagen blev det även klart att istället för de mosaik-kakel som vi beställt och som sedan inte resulterat i en beställning fick vi en 3ggr så dyr glasmosaik som de hade hemma. Det kostade 1989kr/m2 och vi fick nu 2,43m2 för 1075 (Skulle ha kostat 4830)!!! Det får man väl säga var ett rätt så bra klipp!!!?

På lunchen var vi och åt thaimat eftersom det var ett antal veckor sedan sist. Direkt efter jobbet åkte vi och hämtade kaklet och var också en sväng på systemet.

Hann bara hem och vända för klockan 18 skulle vi vara i Harmånger hos Gisela som hade Me & I Party (kläder). Blev en ny tunika, få se när den kommer? Jättesnygg var den i alla fall... En trevlig tjejträff blev det och som vanligt bjöd Gisela på jättegott fika, Tack!

Nu till det som vi minns!!!
I veckan dog en helmysig tollare vid namn Lotus som jag hade förmånen att träffa lite snabbt på Viltspår SM 2007. Fruktansvärt att en så ung, snygg och trevlig hund plötsligt ska dö? Tänker på matte Linda som verkligen verkade utgöra ett riktigt radarpar tillsammans med sin Lotus.

Det i sig är hemskt men än mer hemskt är det faktum att flera unga svenska tollare det senaste halvåret kastat in handduken alldeles för tidigt. Kanske är det en slump och förhoppningsvis INTE en trend men jag tycker trots allt att det är skrämmande och kanske lite konstigt att så många unga tollare dött på så kort tid. Vad beror detta på?

Inga kommentarer: