fredag, september 25, 2009

Full fart mot helgen

Japp, nu är vi på upphällning denna vecka, bara några timmar kvar på jobbet nu och sedan en välbehövlig ledighet. Kommer att bli en kanonhelg det känner jag på mig... Mer om helgen kommer såklart senare, ingen anledning att älta det före det händer... Nått ska ni allt ha att se fram emot...

Dagen som sådan började med ett hydrauloljeutsläpp som löste sig rätt snabbt och bra. Sedan blev det Thai-lunch för första gången på ett par veckor.

Glada besked när vår kollega ringde och meddelade att hjärtoperationerna som han genomgått tisdag och torsdag denna vecka hade gått bra. Ont hade han såklart men det är inte oväntat då han varit uppskuren och man dessutom kapat många revben för att komma åt hjärtat. Usch, låter hemskt bara för att man redogör om det... Hur hemskt ska det inte vara att genomgå det hela då...?

Henke var ledig och vinterfixade båten idag så nu kan vi köra ner den til varvet. Han hann också göra en massa ärenden vilket känns skönt för vi har egentligen en hel lista på saker som måste åtgärdas men det får vi börja beta av efter helgen nu när allt lugnat ner sig lite. Under oktober kommer dock helgerna delvist att vara mer eller mindre fullbokade som det verkar. Henke ska iväg på Tjurruset, jag ska iväg och starta (dömma?) på KM:ets WorkingTest, vi ska uppvakta Klara och sedan har vi faktiskt en oplanerad helg också... Härligt!

Inga kommentarer: