torsdag, september 10, 2009

Suringskiva

Japp, de senaste 3 årens första suringfest var inplanerad idag efter jobbet. På dagen först var jag runt på diverse inspektioner och när jag kom hem var det bara till att fixa till sig lite, åt lite soppa och åkte sedan iväg.

Henke är ju med i en herrloge och alla damerna har i sin tur bildat en dagloge så det var druiddamerna som träffades i en stuga ute i Båsfjärd ikväll. Stugan för det första var ju helt fantastiskt fin och det var inte utan att man blev sugen på att jaga för jösses vad änder hon hade vid bryggan. Riktiga Bulländer som vi kallar dem eftersom de frekvent matades med bröd å det sista stugägaren skulle accepter var att nån sköt "hennes" änder.

Det blev i alla fall en mycket trevlig tillställning som altså började klockan 18. Vi satt ute och käkade fram till klockan 20:30 men då kände vi att det nog var hög tid att flytta in och ta kaffet inne istället.

Efter kaffet blev det både vin och sutströmmingslotteri och samtal fram till strax efter klockan 22 då vi rundade av det hela.

Inga kommentarer: