torsdag, september 24, 2009

Glada nyheter och oväntat löp

Var sååå trött idag, visste inte hur jag skulle orka med eftermiddagen men det gick. Efter jobbet åkte vi till Radjos och käkade och sedan när vi kom hem tänkte jag lägga mig och vila en stund. Gjorde detta men inte somnade jag inte så jag åkte upp i skogen och gick en sväng med hundarna...

En förvånande nyhet upptäckte jag först igår när jag torkade Humla efter promenaden hos Helena och då såg att det blev lite blod på den vita handduken. Kollade lite senare men då var det inget så jag trodde att hon kanske gjort illa sig lite.

Innan jag gick ut idag tog jag ett papper igen och visst, lite lite blod blev det så det är bara att konstatera att hon börjat löpa. Konstigt, hon som alltid bara löpt en gång/år i december å så löper hon så mycket tidigare iår... Jaja, tur i alla fall att hon inte löpte i helgen och tur att Dalaprovet är inställt, annars hade jag ju väntat och velat starta på det istället för att åka till Göteborg men det blev ju bra när jag åkte till västkusten så det skulle jag inte velat ha ogjort...

En annan, betydligt roligare nyhet är att jag fått mail av Catarina med Ella och jag bara måste publicera delar av Catarinas mail. Hoppas att det är OK för dig Catarina...?

Hej!
Jag har mycket positiva nyheter om Ellas hälsa. Alla hennes blodvärden, både de vita och de röda, har återgått till normala nivåer. Det är helt otroligt! Visst hoppades vi men vi trodde att sannolikheten att hon skulle repa sig inte var så stor. Hon har i det närmaste slutat att medicinera. Vi håller på att trappa ned kortisonet, successivt och är nästan klara med det och cellgiftet är helt borta. Ella har åldrats rätt kraftigt och har ändrats från en ungdomlig osjälvständig glad och mycket aktiv hund till att fortfarande vara glad, pigg och arbetsvillig men mer egensinnig och bitskare och inte lika lekfull och kelen som tidigare. Veterinären menar att det inte finns något som talar för återfall men jag vet att det inte är helt ovanligt att så sker.

Tjoho!!! Bästa nyheten på mycket länge!!! Bra kämpat Ella och Catarina!!!

Inga kommentarer: