tisdag, september 29, 2009

Ingen bra start...

... på denna vecka men rejäll huvudvärk på morgonen och hela natten. Beslutade mig i alla fall för att gå till jobbet då det brukar ha en förmåga att gå över på förmiddagen och som tur var skedde detta även idag. Efter fikat var jag piggare så vi planerade kommande provtagning av restauranger.

På lunchen åkte jag hem och gick med hundarna. Träffare Roland med labbarna så hundarna fick röjja lite å då passar såklart Neo på att rulla sig i bajs. Bara att bege sig hemmåt för schamponering och duschning av lilleman.

Snabb lunch och sedan tillbaka till jobbet för att sortera papper och svara på ett antal skrivelser.

Klockan 16 åkte vi hem och fixade mat eftersom Henke började sin skepparkurs idag. Jag gick en promenad med hundarna på golfbanan. När jag kom hem försökte jag börja med återbetalningarna från jaktprovet å det tog sin tid, satt och sorterade papper och försökte styra upp det hela för att underlätta när jag väl ska betala tillbaka men å det tog 4 timmar och då har jag itne börjat betala tillbaka nått än och inte har jag riktigt fått ordning på uppgifterna heller... Blir till att fortsätta i morgon antar jag...

Inga kommentarer: