fredag, juli 09, 2010

Full fart och premiärtur

Full fart var det hemma igår kväll och idag blev det full fart på jobbet. Många förelägganden, beslut och polisanmälningar skickades iväg.

Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar, HÄRLIGT!!!

Efter jobbet åkte vi först och handlade lite och sedan åkte vi hem för att packade. Vi åt en macka, rastade hundarna lite snabbt och åkte sedan iväg ner till båten. Vi kom väl iväg vid 20-tiden. Bestämde oss för att bege oss till Berghamn. Sagt och gjort, premiärturen med båten gick till Idenors-olmen och Berghamn. Båten gick alldeles utmärkt. sååå stabilt jämfört med vår gamla.

I Berghamn låg det sedan tidigare tre båtar så det var alldeles lagom. Jag gick en sväng med hundarna medans Henke fixade tamparna och sedan var det hög tid att fixa middagen. Idag stod det laxspett och potatissallad på menyn. Lyxade också till det hela med lite crustader med ishavsröra till förrätt vid grillen.
Det blev en sen middag, vi åt vid 22-tiden och sedan blev det väl inte såå mycket mera gjort. Vi bäddade och gick till sängs vid 23:30-tiden och sov alldeles utmärkt första natten i vår King Size bed på 2.40m.

Inga kommentarer: