onsdag, juli 28, 2010

PDOL

Verkar bli en rätt hyffsad dag idag. Vi tog det riktigt lugnt på förmiddagen. Busade lite med hundarna, gick en kort promenad, solade lite och badade faktiskt.

Efter lunch, när alla gjort sig färdiga så åkte vi in till stan. Stannade till i lägenheten en snabbis. Hundarna fick sitta i bilen i garaget där det är lugnt, svalt och skönt medans vi gick en promenad genom PDOL (Piteå Dansar och Ler). På onsdag är det alltid mycket folk men ingen inträde på området och inga artister vad jag vet. Alla mattält, tivolit och knallarna är dock på plats och sen allt folk som gör att onsdagkväll nog brukar vara rätt trevligt. Vi gick ner på Sjöbodan och åt middag där. Blev en fiskmiddag idag som var riktigt god men alldeles för lite för att mätta min aptit. Det blev efterrätt också och sedan gick vi ytterligare en sväng genom stan och träffade brorsan en snabbis.

Vi åkte dock och handlade lite och åkte sedan tillbaka ut till stugan. På väg till bilen stötte vi dock på två små igelkottsungar i vägen så jag lyfte dem åt sidan å håller tummarna att de inte gick tillbaka ut på vägen.
Väl tillbaka på stugan så åt lite ost och kex så att jag blev mätt. Birgitta var inte helt pigg så hon gick och la sig vid 23-tiden medan Lasse var med till 00 och vi andra blev sittande till 01:30 innan vi knoppade in.

Inga kommentarer: