tisdag, juli 27, 2010

Shopping

Vaknade med en rejällt åskväder vid 8-tiden. Då vädret inte verkade var så toppen så beslutade vi oss för att åka in till stan. Jag behövde hämta ut lite migränmedicin och dessutom behövde vi på systemet å nån klädaffär kan man ju alltid klämma in också. Blev en blus inköpt efter det så nått skoj blev det, inte bara medicin.

Vi gick ut och käkade lunch på en nyöppnad restaurang i Piteå och sedan åkte vi och handlade. Hundarna hade vi lämnat i bilen i garaget där mamma och pappa bor. Där är det svalt och skönt för dem.

Henke och Lasse stod för matinköp och middag idag så de gick och handlade medans jag och Birgitta rastade hundarna inne i stan längst kanalen. Medans vi väntade utan för Ica sedan så kom en tjej fram som också hade tollare. Alltid skoj att träffa lite nya tollarmänniskor.

Tillbaka på stugan tog vi och busade lite med hundarna och de badade också såklart. Thomas kom ut med Amanda och Emil och precis när vi skulle börja med maten så kom Lasse och Ulla och hälsade på och visade upp sin nya hund, goldentiken Tilly. Vilken bra timing att de kom förbi precis när vi var uppe och hälsade på. Gick bra att ha hundarna tillsammans så de fick vara ute på gräsmattan tillsammans. När barnen och Lasse och Ulla hade ätit började Lasse och Henke att grilla köttet, Emil och Amanda badade . Till förrätt blev det parmainlindad sparris och sedan grillades Rostas med rotsaktgratäng och pepparsås och Halomi. Innan Thomas och barnen åkte tillbaka till stan så spelade Henke och Emil och jag och Amanda lite strandtennis.

Vi satt uppe och snackade till 00-tiden då vi kröp ner i våra "sovkupéer"

Inga kommentarer: