fredag, juli 23, 2010

Workingtest

Vaknade tidigt, vid 06:30. Käkade frukost och åkte sedan upp i skogen där jag skulle jobba som "inkastare" på ruta 3 på det wokingtest som arrangerades. Totalt skulle 88 hundarn starta i 3 olika klasser. Första hund kom till start vid 08:30 och sedan rullade det på mycket bra hela vägen. Mycket välarrangerat och trevligt var det och till och med vädret var helt perfekt Halvklart och runt 20 grader, helt perfekt. Startfältet var uppdelat i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass så det flöt på mycket bra. Strax före lunch kunde jag springa ner och se på en nybörjarhund på Tollingjaktprovet men nått annat hann jag inte se tyvärr, det var väl det enda negativa med att jobba...

Klockan 17 var det klart så jag åkte ner till Campingen där Anette och Camilla precis skulle käka så jag hann ansluta till dem. Vi käkade på en trevlig restaurang som låg alldeles vid havet. Jag stannade sedan kvar på prisutdelningen medans Camilla och Anette åkte tillbaka till vandrarhemmet och vilade lite.

Vet inte vad det är med Humla men även idag lyckades hon klämma sig fram och in i bilen. Hon som normalt inte kan gå igenom en dörr som står på glänt. Jag bommade igen springorna med en pall och tävlingsboken så nu kan hon inte komma emellan men det är konstigt att hon börjat med detta... Undrar om det kan vara löp på G?

När jag kom tillbaka till vandrarhemmet var det meningen att vi skulle göra oss klara och åka tillbaka till campingen. Jag kom dock inte tillbaka förrän vid 21:00-tiden och innan vi alla duschat var klockan nästan 22 så vi orkade inte åka tillbaka utan satt oss i tv-rummet tillsammans med Lena Dahlblom och Helen Mijatov med respektive och drack lite vin fram till närmare tolv.

Inga kommentarer: