söndag, juli 25, 2010

Humla 3:e bästa tik totalt!!!

Idag var det utställning. Åkte ner till Campingen men hade inte tänkt stanna så länge. Ju längre tiden gick så kändes det som om att jag ändå skulle stanna när klockan blivit så mycket. Humla var med hela tiden och var blöt som sjutton men jag torkade av henne lite innan hon gick in i ringen för championtikar. Hon slutade med HP och som 3:e bästa championtik vilket var mycket överraskande för mig.

Tiden gick... var inne och ställde för tollarmästartitteln och sedan skulle vi in i bästa tik. Det jag såg fram emot mest var att Humla även skulle ställas i konkurens mot bästa championhane med jaktmerit eftersom Humla som jag förstod var bästa championtik med jaktmerit. I jakten på tollarmästartitteln slutade vi som 10:e ekipage.

Humla ställdes också mot samtliga tikar med HP och tro det eller ej men Humla slutade som 3:e bästa tik på tollarspecialen totalt. Mitt lilla troll, hade jag väl aldrig kunnat tro!!! Tyvärr skippade de i championklass med jaktmerit så jag vet inte om Humla blev BIM eller BIR. Trist när man stannat såååå länge. Klockan var nu efter 18 å så får man höra att de skippar det... Frågade om de glömt men fick svaret att de skulle tas i samband med årsmötet men det går ju inte. Tina måste missförstått mig och trott att jag menade bästa jaktmeriterade tollare under året för på årsmötet är ju inte hundarna med och inte finns nån utställningsdomare på plats heller. Nåväl är det så som de sa att hon är bästa championtik med jaktmerit så gläds jag över det även om det inte finns dokumenterat någonstans.

Här kommer ett par bilder. Tack snälla Elisabeth för dem!!!

Förstår dock att det kan bli nått fel för jösses vilket arrangemang det är. Det har flutit på fantastiskt bra i övrigt tycker jag. Stor Eloge till Östgötatollarna det måste jag säga!!!

En lång dag blev det i alla fall, åkte strax före 19 och kom hem vid 23-tiden. Då var det full fart, duscha, packa upp och packa om för i morgon bär det av igen....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för grattis i Hugges gb. Grattis till era fina prestationer och 3:e bästa tik i den konkurrensen är minsann inte illa!!! Du brukar ju ta många och fina foton, tog du nåt på Hugo på tjp?

// Cicci, Hugo & Lowe