lördag, juli 03, 2010

Karibienvärme och snösväng

Kontrasternas dag. Startade lite sent och gick sedan en promenad med hundarna. Idag är det verkligen inte bara medelshavsvärme, det är karibienvärme med dryga +32 grader!!! När hundarna var rastade och badade så åkte vi ner på stan.

Trot eller ej men idag var det skidtävlingar på kajen. Hela svenska skideliten var här och tävlade i bl.a sprint och Kalla fick också förmånen att tävla mot Järvsöfaks. Vilka kontraster, skidtävlingar på riktig snö i 32 gradig värme med segelbåtar passerande 50 meter från skidspåret. Massor med folk hade samlats och allt var dessutom gratis. Ja inte att gå till mat och öltälten men annars så...

Vi blev kvar på stan så länge att vi inte kom ut med båt idag som jag hoppats. Jag fick ont i skallen så jag blev dessutom liggande några timmar. Istället hann Henke tvätta bilen.

Värmen fortsatte och eftersom vi ätit så sen lunch blev allt förskjutet så middag intogs ute klockan 22. Det var då 24 grader ute och man ville verkligen inte gå in men så började myggen komma så det gav sig själv.

Inga kommentarer: