fredag, juli 30, 2010

Många resdagar blir det....

Vaknade ännu en morgon med åska. Efter att ha varit uppe i några minuter ökade det så det kom några riktigt rejälla smällar vilket såklart resulterade i att Neo var fullkomligt låst då vill han varken äta eller gå och rasta sig.

Dags att åka hem från Piteå idag. Mådde inte riktigt ok idag, magen kändes lite konstigt och även om jag definitivt var det så kände jag mig inte nykter så Henke fick köra. Han blev trött så jag tog över mellan Skellefteå och Umeå men då blev jag enormt trött med ens... Jag brukar hålla mig pigg när jag kör men idag gick det bara inte... Stannade och köpte lite godis i Umeå och sedan stannade vi och käkade i Övik. Som vanligt blev pausen på MAX och vi hade tur för det regnade rejällt norr om Övik men det var uppehåll när vi stannade så vi kunde obehindrat rasta hundarna också.

Henke körde resten av vägen som idag kändes längre än vanligt. Var trött hela vägen så det kändes skönt att äntligen vara hemma vid 16-tiden. Henke duschade och sedan skjutsade jag honom på Grillfest. Själv gick jag en sväng med hundarna och sedan blev det en dusch och Palt- middag.

Kvällen spenderades helhjärtat vid datorn med en glas vin och dessutom fick tvättmaskinen jobba lite å då känner man sig ju lite duktig i alla fall...

Inga kommentarer: