söndag, juli 03, 2011

Båtförberedelser

Idag var det hög tid att förbereda för sommarens båtturer. Henke var lite sliten efter att först åkte ner till Götebort på fredagmorgon för att se Maiden och sedan komma hem mitt på dan på lördag och direkt åka iväg på jobbfest så han tog en lågn sovmorgon. Jag var uppe vid 9-tiden men blev liggande vid tv/dator ett par timmar och passade på att anmäla mig till jaktprov i Norge igen. Vi ska ha en träningsträff i höst och detta är i anslutning till en helg med jaktprov så då är de tju lika bra att starta när man ändå är på plats. Tyvärr är jag rädd för att det inte kommer att bli någon start eftersom Humla nog kommer att löpa lagom tills dess men nu är jag i alla fall anmäld så får vi hålla tummarna att det kan bli en start.

Hur som helst så gjorde vi efter en promenad med hundarna slag i sak och packade diverse grejer som ska vara i båten hela sommaren och åkte ner och lämnade det. Passade också på att reka läget vad som fanns och vad vi måste komma ihåg att ta med oss samt inhandla innan det är dags för årets premiärtur.

Eftermiddagen var lugnt. Jag gick en promend med hundarna och sedan grillade vi och drack lite rödvin för omväxlings skull. Blev också sittande framför konserten Big-4 även om det mest är Henke som är intresserad. Jag konstaterade att alla utom Metallica var urkassa och när det var en halvtimmar kvar så sov Henke. Hmmm så där satt jag och såg Metallica hur otippat är det?

Inga kommentarer: