torsdag, juli 14, 2011

Dåligt och bra

Dagen började inget vidare då jag vaknade med huvudvärk. Inte gick det över heller så jag blev liggande fram till lunch. Henke rastade hundarna och satt på däck och läste på förmiddagen och hann också testa fiskelyckan vid bryggan men det blev ingen utdelning där.

När jag piggat på mig så käkade vi grillas kyclingklubba och avokado och Keso å då var jag återställd igen. Blev dock bara korta promenader idag då huggormarna hela tiden ville visa upp sig å då blir man ju alldeles stirrig. Ett bad borta i viken blev det i alla fall för hundarna.

Efter middagen så gick jag och Henke bort till viken för att fiska och hör upp!!! För första gången på 37 år har jag fått napp, två gånger dessutom men båda abborrarna var för små för att tillagas tyckte vi. Vi hade ju redan ätit grillad fisk med räkrör till middag så vårt fiskintag var redan uppfyllt för dagen. Henke fick också napp, två gäddor och två stora aborrar men den ena abborren smet så det blev en stor abborre tillbaka till båten.

Efter lite mickel så fick vi igång en brasa så att vi kunde grilla aborren i lite foliepapper och med salt. Mums att bara sitta på stranden och käka varm, nygrillad abborre med bara fingrarna. Vilken lyx!

Inga kommentarer: