onsdag, juli 13, 2011

Ut ut ut!!!

Vädret ser ut att bli hyffsat de närmaste dagarna så nu är det hög tid att åka ut till havs igen. Först måste veckans matförråd förberedas så eftersom vädret inte var på topp idag så hade vi ingen brådska. Klockan hann nog bli närmare 15 innan vi åkte iväg och vädret börjare nu bli bättre och solen sken fint när vi åkte ut i Hudiksvallsfjärden.

Hundarna sov hela vägen ut. Det var bara en krusning på havet så det blev en härlig båttur hela vägen ut till Inerstön.

När vi lagt till tillsammans med två andra båtar så blev det en promenad över till den andra viken men sedan var det dags att börja med maten. De övriga åt middag på stranden så vi anslöt till dem vi också. Blev en mycket trevlig middag med grillat nötkött, grillcheese, chevrefyllt paprika och greksallad. Alla tyckte det var OK med hundar så de fick vara på stranden lösta hela kvällen.



Henke gick till båten vid 21:30 för att se slutet på fotbollen. Vid 22-tiden var tydligen Neo less på att vara på stranden. De hade då varit där i 4 timmar så han hoppade upp på båten och kraffsade på luckan. Lillplutten vilken goding han är. Humla stannade såklart på stranden tills jag gick tillbaka på båten. Sverige förlorade fotbollen så nu får vi hoppas att det blir brons istället om några kvällar.


Innan Neo gick tillbaka till båten för kvällen kollade han att bordet verkligen var tomt



Inga kommentarer: