söndag, juli 17, 2011

Nä nu är det tillbaka till verkligheten...

Vaknade och kände mig något seg idag. Har dock sovit riktigt riktigt bra i natt. Humlas mage knorrade vid 08:30 så hon blev lite orolig och vi antog att hon ville ut så vi steg upp och tog en promenad. Nått var det för hon hetsåt gräs så fort hon kom iland. När det var gjort var magen lugn igen och vi gick tillbaka till båten och gjorde frukost.

När maten var uppäten och sängen bäddad gjorde vi oss klar för en långpromenad. Idag kändes det verkligen som en LÅNG promenad. Lagom till lunch var vi tillbaka men vi passade på att sola och slappa lite innan vi bärjade med lunchen. Idag grillade vi redan till lunch, blev kyckling med coleslaw idag.

På eftermiddagen blev det ytterligare lite solning men sedan började vi packa ihop för nu känns det som om jag vill tillbaka till verkligheten efter 5 dagar till havs. Vädret började mulna på när vi åkte in mot stan vid 16-tiden. När vi la till i hamnen var vår bryggranne i båten så vi passade på att kolla in hans gummibåt och de fästen som han monterat. Vi har en lika dan båt och lika dana fästen men vi kommer nog att kunna färsta dem lite lättare än han som var tvungen att förlänge och höja upp fästena men det ska vi slippa.

Hem kom vi vid 16:30. Uppackning, duschning, tidningsläsning och datorkoll sen var man tillbaka igen. Henke tog en sväng ner på affären så att vi ska klara frukosten i morgon också för det var verkligen tomt i kylskåpet nu. Känns som om det mesta är tomt just nu så hur ska vi klara resten av juli månad tro?

På kvällen gjorde vi korv och blomkålsmos och sedan unnade jag mig en röra på mixade frysta jordgubbar och vispgrädde. Mmmm blir som jordgubbsglass.

Inga kommentarer: