onsdag, juli 27, 2011

Blev inget Blacksås...

Idag var vädret riktigt fint på morgonen så vi tänkte åka på stranden men så mulnade det på så vi bestämde oss för att köra och klättra upp på Blacksås istället. När vi kom till Blacksås tyckte vi att det var lite långt och tungt att gå och vi hittade inte vägen som går upp lite längre så vi åkte till Tjännavallen istället. Där fikade vi lite bullar och sedan badade Amanda och hundarna i Tjännasjön innan vi släkte törsten i källan och åkte vidare en sväng till Änga innan vi styrde bilen hemmåt igen.

Väl hemma var alla lite slöa så Thomas vilade en stund medans jag och Henke gick en sväng med hundarna och sedan åkte vi upp på köpmanberget och tittade lite. Passade också på att käka lite glass för nu hade det blivit riktigt varm igen.

När vi kom hem igen tog vi vuxn oss en Mojito och satt oss på altan medans vi grillade baconinlindad Choritzo, vitlöksmarinerade tigerräkor, blomkålsmos, majs, potatissallad och pommes. Både vi och barnen blev riktigt mätta så sen var det dags för mig och Amanda att spöa grabbarna i Kubb för andra kvällen... Amande avslutade rundan med två nedslagna pinnar och en nedslagen kung. Snyggt jobbar AMANDA!!!!

Senare på kvällen såg vi Taken innan Piteåborna gick och la sig. Jag och Henke var uppe ytterligare en timma inna vi också kröp till kojs!

Inga kommentarer: