lördag, juli 30, 2011

Bollnäsprovet

Upp klockan 6, käkade frukost och styrde sedan bilen till Bollnäsprovet. Konstigt, jag anmälde mig inte dit eftersom jag inte ville boka upp mig under semestern utifall att vi skulle vara ute med båten eller nån annan stans. När vädret blev lite ostadigt så fick jag frågan om jag kunde skriva till Ola som gick domaraspirant å det lät ju kul så det klart att jag tackade ja till den frågan. Jaha, så var dagen kommen och när man då är på plats är det inte utan att jag ångrade att jag inte anmälde mig. Hur som så var det ett skojigt prov som förflöt snabbt och bra och genomgående bra stämning hela dagen.

Till Hudik kom jag klockan 18 å då var jag så hungrig att Henke fick beställa pizza som jag hämtade på vägen hem. Efter att vi njutit av den så lagade vi iordning diverse mattillbehör och packade för att åka iväg till båten. Vår plan var att vara ute fram till onsdag.

Vi anlände till Innerstön klockan 21:30 så då blev det en kort promenad med hundarna och sedan satt vi i båten en stund innan vi kröp till kojs.

Inga kommentarer: