måndag, juli 18, 2011

Spöregn!!!

Vilken härlig dag! Perfekt för oss som inte varit hemma på länge. Antinge gör man ingenting en dag som denna eller så passar man på att fixa lite måsten. Det blev lite av båda idag... Lugnt förmiddag, frukost med stekt bacon och äggröra, uppdaterade hemsidan och uppdaterade mig lite om vad som hänt i hundvärlden de senaste dagarna.

Gjorde en handlarlista utifrån en hemsida men en massa ny recept. Min plan är nu att bara LCHF bröd för både jag och Henke saknad mackor. Dock kan jag konstatera att specialmjölen och grejerna är väldigt dyra men är de goda så är det värt det... Blev ett stadsbesök och fick tag i det jag hade tänkt pluss att jag tror eller ej men träffade en tjej från gymnasiet och en gammal kollega. SKOJ!

När vi kom hem bakade jag ostfrallor och konstaterade att dessa var kanongoda så då bakade jag en hel formfranska också som jag delade och frös in så att man nu kan ta fram en macka åt gången när man är sugen. Mmmm vad gott det ska bli med te och mackor till frukost eller en macka till mellanmål. Kommer att bli kanon!
Efter en promenad med hundarna i regnet men vi slapp i alla fall åskan som drog över snabbt så var det dags för middag. Vi har ju bara ätit ägg och bacon till frukost och varsin ostfralla till mellanmål så vid 21 var Henke rejällt hungrig men jag var inte ett dugg hungrig. Mycket konstigt men det är ju inga problem att sätta i sig mat i alla fall. Idag blev det grillat kött och grekisk sallad , gott vin, Motörhead till detta....

Kvällen spenderades med en film. Vilken härligt dag trots allt regn! Nu har jag tagit fram lite vilt tills i morgon. Humla ska ju också få ha en bra dag ;) Å vi ska på ytterligare en husvisning få se vart det leder...

Inga kommentarer: