tisdag, juli 19, 2011

Frukost med smörgås...

...det var verkligen evigheter sedan känns det som. Men idag hände det. Mmmmums var gott det var! Efter dusch och lite annat blev det en tur på stan idag igen. Skulle skicka iväg ett brev, hämta ut min efterlängtade iskrott, lämna in en gildlänk som nästan gått sönder och lite annat smått och gott. Försökte också hitta en klänning till ett bröllop som vi ska på i augusti men den uppgiften blev för övermäktig. Får nog ta en tur till Sundsvall lite senare i sommar...

På eftermiddagen kom riktiga åskskurar och regnet bara vräkte ner. Precis när det regnade som mest så skulle vi på husvisning. Inte lätt att kolla in huskvalitén på utsidan när det regnar som det gjorde idag. Huset föll mig verkligen i smak men lite annorlunda planlösning och helt omöjligt att sätta upp en tv nån stan. Inte lyckades vi komma på hur vi skulle kunna bygga om så att man skulle få en tv vägg heller. Attans också för detta hus hade jag kunna buda på men det kommer att dra iväg. Vi var 22 par på husvisningen och länsförsäkringar hade hela TRE personer på plats för att klara detta tryck.
När vi kom hem tog jag med hundarna upp i skogen medans Henke åkte iväg på en löprunda. Jag hittade några liter kantareller vilket ju kändes härligt, nu är den säsongen igång igen så i morgon får jag kolla av nått nytt ställe.

Hade också tinat vilt till Humla och vad skulle jag då hitta på med Neo. För första gången på säkert två år la jag ett spår till Neo, 500meters spår blev det med tre leksaker. La även spår med vilten till Humla, ett kråkspår och ett trutspår blev det idag.

Humla gjorde allt perfekt liksom Neo som tyckte det var såååå skojigt. Humla fick också ett litet sök med de båda vilten så när de skulle in i bilen igen var det alldeles slut. Värmen hade gjort dem helt slut så nu kommer de att vara lugna och nöjda hela kvällen skulle jag tro.

Även jag var helt genomblöt både innifrån och utifrån. Värme och extrem luftfuktighet är ingen behaglig kombination så när jag kom hem blandade vi till en iskall GT.

Middagen blev sen idag, inte förrän 21:30 men ack så god!!! Kycklingbiffar med bacon och ädelost i en vitvinssås, mmmmmums!!!!

På kvällen såg vi en ny, annorlunda film som var riktigt bra Sorce code tror jag att den hette...

Inga kommentarer: